Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Examenshögtid

Examenshögtid våren 2017

På grund av lärarutbildningens omorganisation kommer ingen gemensam examenshögtid att genomföras i Vasaparken VT2017. Om du har frågor så vänd dig till programledare eller studievägledare.

Förskollärarprogrammet
Institutionen för pedagogik, kommunikation och lärande anordnar examenshögtid för de studenter som avslutat sina studier på Förskollärarprogrammet vid årsskiftet 2016/2017. Examenshögtiden äger rum i Vasaparkens aula torsdag 30 mars kl 14:00 – 16:00 med efterföljande mingel. Inbjudan skickas ut med post. För mer information: ipkl.gu.se/utbildning/forskollararprogrammet/examenshogtid


 

Ceremoni

Högtiden hölls i universitetets aula, Vasaparken, Universitetsplatsen 1, och inramades av tal, diplomutdelning och musikaliska inslag.

 

Vasaparken är universitetets huvudbyggnad mitt i centrala Göteborg. I Vasaparken finns universitetets vackra aula som har cirka 300 sittplatser på parketten och ytterligare 150 på läktaren. Aulan erbjuder en traditionsrik inramning till universitetets olika högtider, examina och föreläsningar.

Sidansvarig: Heléne Norling|Sidan uppdaterades: 2017-03-02
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?