Till startsida
Webbkarta
Till innehåll Läs mer om hur kakor används på gu.se

Studievägledning Kompletterande pedagogisk utbildning (KPU)

Lärarutbildningsnämndens studievägledning ger information och studievägledning om Kompletterande pedagogisk utbildning (KPU). Vi vänder oss till dig som funderar på att söka till KPU och till dig som är lärarstudent.

Med studievägledarna kan du diskutera allt som rör dina kommande eller pågående studier, som exempelvis studiegångar, behörigheter, inriktningar, ämneskombinationer, studieuppehåll, studieavbrott, tillgodoräkningar, arbetsmarknad, stöd till studenter med funktionsnedsättning, lärarlegitimation och mycket mer.

Studievägledningen är kostnadsfri och vi har tystnadsplikt.

Vi har flyttat till Pedagogen

1 november 2016 upphörde LUN:s kansli och studievägledningen för Ämneslärarprogrammet och Kompletterande pedagogisk utbildning tillhör nu istället Utbildningsvetenskapliga fakultetskansliet. Vi studievägledare har samma telefonnummer och mejladresser som förut, men vår gemensamma mejladress blir istället stvl.lararutb@gu.se.

Telefon- och drop in-tider förblir oförändrade:
Telefon 031-786 5517, måndag – torsdag kl. 10.00 – 11.30
Drop-in: torsdag kl. 12.00 – 16.00

OBS! Onsdagen den 17 maj och torsdagen den 18 maj är telefontiden inställd! Torsdagen den 18 maj är även drop-in inställt!

Vi tar nu emot på Pedagogen, Hus A, entréplanet, Västra hamngatan 25, där det står 5 på kartan nedan.

 

 


_________________________________________________________

Via e-post passar korta, tydliga frågor bäst som vi besvarar så fort vi kan. Under ansökningsperioderna kommer det många frågor till studievägledningen och svarstiden kan bli lite längre.

Vill du vara säker på att få träffa en studievägledare – hör av dig innan via telefon eller e-post så bokar vi in ett möte.

Välkommen!

 

Ämnesfrågor

Har du frågor om ämnet kontakta studievägledare/kontaktperson för respektive ämne.

 Exempel på frågor:

  • Vad läser man inom ämnet?
  • Kursplaner
  • Kan man tillgodoräkna sig tidigare studier inom ämnet?
Sidansvarig: Vägledningscentrum för lärarutbildning |Sidan uppdaterades: 2017-05-15
Dela:

På Göteborgs universitet använder vi kakor (cookies) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att surfa vidare godkänner du att vi använder kakor.  Vad är kakor?